Service auto

Convenabil este gata în orice moment să-ţi ofere toate tipurile de reparaţii a autoturismelor de import sau indigene, indiferent de marca autoturismului. Toate reparaţiile sunt efectuate in ateliere echipate cu cele mai moderne scule şi utilaje de ultimă generaţie.
Intervenţiile şi reparaţiile sunt efectuate de catre specialisti în domeniu, personal calificat care garantează pentru lucrările efectuate. Nivelul calităţii reparatiilor se regăseşte în rezultatele excelente ale firmei noastre precum şi in satisfactia clientului.
Executam toate operatiile de mecanica pentru orice tip de autoturism, de la schimb de ulei pentru pentru motor si cutie, pana la schimbare set motor si reparatia cutiilor de viteza.
La capitolul electrica auto se poate executa orice operatie de reparatie la instalatia electrica a tuturor tipurilor de autovehicule. Acestea cuprind de la schimbarea unui bec, reglarea farurilor sau reparatia demaroarelor si a alternatoarelor, pana la schimbarea intregii instalatii electrice.
Se pot monta alarme, sonare pentru mersul inapoi si sisteme audio pe orice tip de masina.
Executam operatii specifice de tinichigerie cum sunt: antifonare, schimbari de aripi, usi si alte elemente, aplicarea de ornamente, schimbari de parbrize/lunete, repararea autovehiculelor avariate in urma accidentelor.
Ca lucrari de vopsitorie, se pot executa operatii specifice de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala cu vopsea normala sau metalizata. Vopsirea se realizeaza in cabina speciala de vopsit.